Alfa Laval

Alfa Laval

Jeg har været ansat hos KKS i mere end 10 år. Jeg var ikke i tvivl, da jeg i efteråret 2016 fik tilbudt jobbet som køkkenchef hos Alfa Laval i Søborg. 

Alfa Laval er en meget spændende arbejdsplads med 19 forskellige nationaliteter. Der er både timelønnede, som helst vil have klassisk dansk mad og funktionærer som er nysgerrige efter at prøve nye retter. Det tænker vi meget over, når vi sammensætter dagens menu, for der skal være noget for enhver smag. Vores køkken er kendetegnet ved at vi laver alt fra bunden.

Vi bager dagligt alt brød, sylter sødt og surt og ryger vores egne fisk. Vi har altid fokus på årstidens danske råvarer og vi foretrækker økologi. Selv har jeg en særlig kærlighed til det grønne køkken. Vi har hver dag en lun vegetarret og et stort udvalg af grønt både som salatbar og som tilbehør til dagens varme ret. Udover den daglige morgenmad og frokost har vi også mange gæster fra ind- og udland. Her serveres der bl.a. tapas, konditorkager, grillbuffeter og tre retters menuer – det hele naturligvis hjemmelavet.

Det bedste ved mit arbejde er, at vi alle arbejder som et team. Vi brænder for at lave mad og yde en god service og det kan både ses, smages og høres – der er altid en god og humoristisk tone i mit køkken.

Køkkenchef Jane

Alfa Laval

Alfa Laval

Jeg har været ansat hos KKS i mere end 10 år. Jeg var ikke i tvivl, da jeg i efteråret 2016 fik tilbudt jobbet som køkkenchef hos Alfa Laval i Søborg. 

Alfa Laval er en meget spændende arbejdsplads med 19 forskellige nationaliteter. Der er både timelønnede, som helst vil have klassisk dansk mad og funktionærer som er nysgerrige efter at prøve nye retter. Det tænker vi meget over, når vi sammensætter dagens menu, for der skal være noget for enhver smag. Vores køkken er kendetegnet ved at vi laver alt fra bunden.

Vi bager dagligt alt brød, sylter sødt og surt og ryger vores egne fisk. Vi har altid fokus på årstidens danske råvarer og vi foretrækker økologi. Selv har jeg en særlig kærlighed til det grønne køkken. Vi har hver dag en lun vegetarret og et stort udvalg af grønt både som salatbar og som tilbehør til dagens varme ret. Udover den daglige morgenmad og frokost har vi også mange gæster fra ind- og udland. Her serveres der bl.a. tapas, konditorkager, grillbuffeter og tre retters menuer – det hele naturligvis hjemmelavet.

Det bedste ved mit arbejde er, at vi alle arbejder som et team. Vi brænder for at lave mad og yde en god service og det kan både ses, smages og høres – der er altid en god og humoristisk tone i mit køkken.

Køkkenchef Jane