ista

ista

Jeg kan lide at arbejde for Ista og Ista sætter pris på at have en kantine af høj kvalitet. Jeg har 100% frie hænder til at lave den mad, som jeg er god til. Jeg får mulighed for at bestille de bedste råvarer hos vores slagter, grøntleverandør og fiskemand. Som kok – der brænder for at lave alt fra bunden – er det meget tilfredsstillende for mig.

Ista er en mindre kantine og der er et rigtig godt samspil mellem køkkenet og de ansatte hos Ista. Stemningen er i top og de ansatte kommer hver uge med input til hvad de godt kunne tænke sig ugen efter og så er op til mig at være kreativ med sæsonens råvarer. Hver dag serveres der 3 forskellige slags koldt pålæg og 2 forskellige kolde fiskeanretninger, stor salatbar med blandede salater samt årstidens grønsager i mindre skåle, så vores gæster selv kan sammensætte deres salater. Derudover serverer vi dagligt en varm ret med tilbehør og en suppe eller lun ret – det hele lavet fra bunden – og brødet er naturligvis friskt og hjemmebagt. Det store udvalg er med til, at vores gæster kan spise lige efter deres behov hver dag.

Jeg nyder, at jeg kan være så kreativ, hvilket er et kæmpe plus for mig.

Køkkenchef Michael

ista

ista

Jeg kan lide at arbejde for Ista og Ista sætter pris på at have en kantine af høj kvalitet. Jeg har 100% frie hænder til at lave den mad, som jeg er god til. Jeg får mulighed for at bestille de bedste råvarer hos vores slagter, grøntleverandør og fiskemand. Som kok – der brænder for at lave alt fra bunden – er det meget tilfredsstillende for mig.

Ista er en mindre kantine og der er et rigtig godt samspil mellem køkkenet og de ansatte hos Ista. Stemningen er i top og de ansatte kommer hver uge med input til hvad de godt kunne tænke sig ugen efter og så er op til mig at være kreativ med sæsonens råvarer. Hver dag serveres der 3 forskellige slags koldt pålæg og 2 forskellige kolde fiskeanretninger, stor salatbar med blandede salater samt årstidens grønsager i mindre skåle, så vores gæster selv kan sammensætte deres salater. Derudover serverer vi dagligt en varm ret med tilbehør og en suppe eller lun ret – det hele lavet fra bunden – og brødet er naturligvis friskt og hjemmebagt. Det store udvalg er med til, at vores gæster kan spise lige efter deres behov hver dag.

Jeg nyder, at jeg kan være så kreativ, hvilket er et kæmpe plus for mig.

Køkkenchef Michael