Kantinedrift tilbydes af
​professionel kantine service

Har du brug for kantinedrift eller kantine service på Sjælland? 

Københavns Kantine Service er specialiseret i kundetilpasset kantinedrift. Det betyder, at vi altid tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Gennem mere end 20 år har vi stået for drift af private og offentlige kantiner på Sjælland ud fra devisen om at ”ikke to kantiner er ens”. Vi tror på, at det stadig er den rette holdning.

Optimering af kantinedrift

Kan driften af jeres kantine optimeres? Det vil vi gerne komme med et bud på! Takket være vores mangeårige erfaring, kompetente medarbejdere, nøje udvalgte leverandører og interne systemer kan vi sikre en stabil kantinedrift, hvor aftaler og budgetter er til for at blive overholdt – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Kantine service med synlighed og dialog​

Vi tillægger nærhed og samarbejde stor værdi. Det opnår vi blandt andet ved at være synlige og til stede – både over for vores medarbejdere og vores kunder. Vi besøger vores kantiner én gang om ugen, og er i tæt dialog med vores kunder. Det sikrer, at vi kan udvikle os sammen med vores kunder og kontinuerligt kan tilbyde en individuel kantine service og drift, der matcher den enkelte kundes behov.​

Faglært personale​ til kantinedrift og -løsninger

Vores medarbejdere er vores største aktiv og vi håndplukker dem til den enkelte kantine, så vi sikrer os, at der er kvalificerede, kompetente og motiverede medarbejdere, der passer til kundens virksomhedskultur.

Højt fagligt niveau kombineret med engagement og service giver os en fleksibel medarbejderstab, hvor hver medarbejder yder sit bedste for at give kunden en god oplevelse.​

Ring gerne til os på telefon 32 50 46 47 eller send os en mail på info@kks.dk hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde med kantinedrift, og hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Københavns Kantine Service

Saltværksvej 173, 2770 Kastrup

CVR: 25066367

Telefon: 32 50 46 47​

E-mail: info@kks.dk