Økologisk kantine er lig med en sund kantine

Hos Københavns Kantine Service i Kastrup på Amager, arbejder vi for at minimere vores negative indflydelse på miljøet ved at tilbyde en økologisk og sund kantine. Vi ønsker at bidrage til miljømæssig bæredygtighed – uden at det går udover kvaliteten. En sund kantine er desuden vigtigt for dine medarbejderes trivsel.

Økologisk og sund kantine
Økologisk og sund kantine

Med en økologisk kantine har vi valgt, blandt andet, at sætte fokus på, at:

  • Minimere energibelastningen og ressourceforbruget i køkken- og kantineområder
  • ​Anvende miljømærkede rengøringsmidler
  • ​Minimere affald og kildesortere til genbrug
  • ​Fremme brugen af økologiske varer
  • ​Øge mængden af lokalt producerede råvarer
  • ​Minimere madspild​

I arbejdet med en sund kantine følger vi naturligvis vores kunders miljøpolitik og overholder selvsagt gældende lovgivning på området. Samtidig inddrager vi vores medarbejdere i udvikling af miljøvenlige og arbejdsmiljøvenlige processer og arbejdsgange i din grønne kantine. Hermed føler vores medarbejdere også, at de selv er med til at tage ansvar som en naturlig del af deres hverdag, når de arbejder i en økologisk kantine.

Sund kantine der laver frisklavet mad

Med en firmafrokost fra os kan I få en grøn og økologisk kantinedrift, hvor I hver dag vil opleve frisklavet mad, produceret fra bunden, baseret på årstidens danske råvarer. I bestemmer selv hvor grøn og økologisk, jeres sunde kantine skal være. Det kan for eksempel være ønsket om økologisk mælk og frugt, eller at I har et krav om at opnå økologisk spisemærke i bronze, sølv eller guld.

Kontakt os og bliv transformeret til en økologisk kantine​

Kontakt os allerede i dag og tag en samtale om mulighederne for en økologisk kantine til jeres virksomhed. Ring på telefon 32 50 46 47 eller send os en e-mail med jeres ønsker til en sund kantine på info@kks.dk.

Få et tilbud