Økologisk kantine er lig med en sund kantine

Hos Københavns Kantine Service i Kastrup på Amager, arbejder vi for at minimere vores negative indflydelse på miljøet ved at tilbyde en økologisk og sund kantine. Vi ønsker at bidrage til miljømæssig bæredygtighed – uden at det går udover kvaliteten. En sund kantine er desuden vigtigt for dine medarbejderes trivsel.

Oekologisk-sund-kantine2

Med en økologisk kantine har vi valgt, blandt andet, at sætte fokus på, at:

  • Minimere energibelastningen og ressourceforbruget i køkken- og kantineområder
  • ​Anvende miljømærkede rengøringsmidler
  • ​Minimere affald og kildesortere til genbrug
  • ​Fremme brugen af økologiske varer
  • ​Øge mængden af lokalt producerede råvarer
  • ​Minimere madspild​

I arbejdet med en sund kantine følger vi naturligvis vores kunders miljøpolitik og overholder selvsagt gældende lovgivning på området. Samtidig inddrager vi vores medarbejdere i udvikling af miljøvenlige og arbejdsmiljøvenlige processer og arbejdsgange i din grønne kantine. Hermed føler vores medarbejdere også, at de selv er med til at tage ansvar som en naturlig del af deres hverdag, når de arbejder i en økologisk kantine.

Sund kantine der laver frisklavet mad

Med en firmafrokost fra os kan I få en grøn og økologisk kantinedrift, hvor I hver dag vil opleve frisklavet mad, produceret fra bunden, baseret på årstidens danske råvarer. I bestemmer selv hvor grøn og økologisk, jeres sunde kantine skal være. Det kan for eksempel være ønsket om økologisk mælk og frugt, eller at I har et krav om at opnå økologisk spisemærke i bronze, sølv eller guld.

Kontakt os og bliv transformeret til en økologisk kantine​

Kontakt os allerede i dag og tag en samtale om mulighederne for en økologisk kantine til jeres virksomhed. Ring på telefon 32 50 46 47 eller send os en e-mail med jeres ønsker til en sund kantine på info@kks.dk.

Få et tilbud