Grøn og økologisk kantine

Hos Københavns Kantine Service arbejder vi for at minimere vores negative indflydelse på miljøet ved at tilbyde en økologisk og grøn kantine. Vi ønsker at bidrage til miljømæssig bæredygtighed – uden at det går udover kvaliteten.

Med en økologisk kantine har vi valgt blandt andet at sætte fokus på, at:

  • Minimere energibelastningen og ressourceforbruget i køkken- og kantineområder
  • ​Anvende miljømærkede rengøringsmidler
  • ​Minimere affald og kildesortere til genbrug
  • ​Fremme brugen af økologiske varer
  • ​Øge mængden af lokalt producerede råvarer
  • ​Minimere madspild​

​I arbejdet med en grøn kantine følger vi naturligvis vores kunders miljøpolitik og overholder selvsagt gældende lovgivning på området. Samtidig inddrager vi vores medarbejdere i udvikling af miljøvenlige og arbejdsmiljøvenlige processer og arbejdsgange. Hermed føler vores medarbejdere også, at de selv er med til at tage ansvar som en naturlig del af deres hverdag, når de arbejder i en økologisk kantine.

Frisklavet mad i en grøn kantine

Med en firmafrokost fra os kan I få en grøn og økologisk kantinedrift, hvor I hver dag vil opleve frisklavet mad, produceret fra bunden, baseret på årstidens danske råvarer. I bestemmer selv hvor grøn og hvor økologisk jeres kantine skal være. Det kan for eksempel være ønske om økologisk mælk og frugt eller at I har et krav om økologisk spisemærke i bronze, sølv eller guld.

Kontakt os allerede i dag og tag en samtale om mulighederne for en økologisk kantine til jeres virksomhed. Ring på telefon 32 50 46 47 eller send os en e-mail med jeres ønsker til en grøn kantine på info@kks.dk.  

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Københavns Kantine Service

Saltværksvej 173, 2770 Kastrup

CVR: 25066367

Telefon: 32 50 46 47​

E-mail: info@kks.dk