Firmafrokost med sund mad og varieret udvalg

Hos Københavns Kantine Service sørger vi for firmafrokost til virksomheder på hele Sjælland. Vi har mere end 20 års erfaring med at levere professionel firmafrokost, og vi kan med garanti også hjælpe jeres virksomhed.

Al vores mad bliver lavet på årstidens danske råvarer af motiverede fagfolk, der sørger for at tilberede maden med stor fokus på kvalitet og velsmag.

Når vi leverer firmafrokost har vi særligt fokus på den høje service og omkostningerne og det bidrager til optimering af driften af jeres kantine.

Individuelt tilpasset firmafrokost

Med vores mangeårige erfaring ved vi, at mennesker har forskellige behov og forskellige madvaner. Derfor sørger vi altid for at tage en god dialog med vores kunder inden vi planlægger sammensætningen af deres firmafrokost, så vi er sikre på, at vi matcher deres behov.

Vi tilbyder altid frisklavet frokost med stor variation og fornyelse, så jeres firmafrokost ikke bliver kedelig. Vores køkken er primært inspireret af det ny nordiske, kreative køkken, men vi kan lave præcis den type frokost, der passer til jeres smagsløg og derfor kalder vi det individuelt tilpasset kantineordning.

I kan blandt andet vælge en vegetarisk firmafrokost, en frokost uden svinekød eller noget helt tredje. Bare ring til os og fortæl os om jeres ønsker.

Bæredygtig frokost og økologisk spisemærke

Hos Københavns Kantine Service går vi meget op i bæredygtighed og dyrevelfærd i vores fremstilling af mad, og vores produktion har fokus på brug af lokale og gerne økologiske råvarer. Andelen af økologi er helt op til jer og vi bidrager gerne med vores mangeårige erfaring, så jeres kantine kan få et økologisk spisemærke.

Ring allerede i dag på telefon 32 50 46 47 eller send os en e-mail på info@kks.dk.​ Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen.

Få et tilbud

Udfyld formularen og vi kontakter dig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Københavns Kantine Service

Saltværksvej 173, 2770 Kastrup

CVR: 25066367

Telefon: 32 50 46 47​

E-mail: info@kks.dk